top of page
Keresés
  • Gábor

Frizura: Klasszikus Francia crop

A klasszikus crop-ot az jellemzi, hogy oldalt és hátul fel van nyírva, a fejtetőn pedig egy picit hosszabbra hagyva, csak a hajvégek vannak lágyabbra vágva, de ugyanakkor finoman, hogy elkerülje a drámai kontrasztot a fej tetején lévő haj hosszával.

A fej tetején lévő haj különböző módon vágható. A robusztusabb, texturált frizurák érdekében kérd meg a fodrászodat, hogy az ott lévő hajat függőleges olló mozgásokkal vágja le, ami az úgynevezett "borbély" látta hatást kelti. Ennek eredményeként, nem minden hajszál lesz ugyanarra a hosszúságra levágva, ami egy érdekes, rövidebb - hosszabb struktúrát hoz létre, ahol a hajszálak jól kiegészítik egymást és jobb tartást ad a frizurának.

Ez egy jó mód arra, ha vastag hajad van, amit ritkítani és vékonyítani kell, vagy ha a természetes fürtöket szeretnéd kihangsúlyozni.

Egy rendezettebb kinézetért, valószínű, hogy a fodrászod egyenesen vágja le a hajadat, ami alapvetően azt jelenti, hogy a hajszálakat ugyanolyan hosszúra vágja mindenhol a fejed tetején.



63 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page