Keresés
  • Gábor

Hajstílus: Faux Hawk, Mohawk

A népszerű, oldalt és hátul felborotvált mohawk frizura és a szelídebb változata a faux hawk.

A faux hawk stílus egyenes vagy göndör hajból is elkészíthető, és viselete különösen javasolt azoknak, akik halántéktájékon hajritkulással küzdenek, mert a kényes részekről a hangsúly a fejtetőn lévő hajtömegre esik. A faux hawk stílushoz szükséges, hogy a haj minimum 1, de maximum 5 centiméteres legyen a fej minden részén. Látható, hogy a frizura esetében a haj a fejtetőn hosszabb marad, míg az oldalvonalakon rövidre nyírt, de nem borotvált.

Ez a frizura jól passzol a mainstream közegbe, mert különösebben nem ellenkezik semmiféle hétköznapi munkahelyi irányelvvel, mégis újszerűen és vagányan hat.

Nem hibázhatsz azzal, ha a jól megszokott, hagyományos módon egyszerűen waxszal a fejtetőn kissé felfelé állítod a tincseket. Ha drasztikus változásra vágysz, csinálj mély oldalválasztékot és fésüld oldalra a hajad.

Tehát az egész rituálé nem vesz igénybe 3-4 percnél többet, és mindössze egy kis wax, fésű, netán hajlakk szükséges hozzá, na meg egy adag magabiztosság, de tudjuk, hogy abban egy férfinél sincs hiány...7 megtekintés0 hozzászólás