top of page
Keresés
  • Gábor

Hajstílus: Faux Hawk, Mohawk

A népszerű, oldalt és hátul felborotvált mohawk frizura és a szelídebb változata a faux hawk.

A faux hawk stílus egyenes vagy göndör hajból is elkészíthető, és viselete különösen javasolt azoknak, akik halántéktájékon hajritkulással küzdenek, mert a kényes részekről a hangsúly a fejtetőn lévő hajtömegre esik. A faux hawk stílushoz szükséges, hogy a haj minimum 1, de maximum 5 centiméteres legyen a fej minden részén. Látható, hogy a frizura esetében a haj a fejtetőn hosszabb marad, míg az oldalvonalakon rövidre nyírt, de nem borotvált.

Ez a frizura jól passzol a mainstream közegbe, mert különösebben nem ellenkezik semmiféle hétköznapi munkahelyi irányelvvel, mégis újszerűen és vagányan hat.

Nem hibázhatsz azzal, ha a jól megszokott, hagyományos módon egyszerűen waxszal a fejtetőn kissé felfelé állítod a tincseket. Ha drasztikus változásra vágysz, csinálj mély oldalválasztékot és fésüld oldalra a hajad.

Tehát az egész rituálé nem vesz igénybe 3-4 percnél többet, és mindössze egy kis wax, fésű, netán hajlakk szükséges hozzá, na meg egy adag magabiztosság, de tudjuk, hogy abban egy férfinél sincs hiány...



81 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page