top of page
Keresés
  • Gábor

Mi is az a barber shop?

A mai világban már nincs gyógy- és élményfürdő, csak wellness és spa, nincs kondi terem csak gym, nincs kocsma, csak pub. Nincs házmester, csak épület manager. A barber nem csak egy trendi szó, hanem valódi értéket képvisel.

Mitől másabb egy barber shop, mint egy közönséges fodrász?

A legtöbb fodrász azt állítja, hogy ért a gyerek, a férfi és a nő hajfazonok elkészítéséhez is. Lehet hosszú, lehet rövid haj, modern, vagy retro stílus „mindent” meg tudnak csinálni. Olyan érzés, mint valami hipermarketben, széles a választék. Ezek a fodrászatok általában tele vannak női magazinokkal, hajformázó búrákkal, gyakran találni műkörmös, akár szoláriumot is. Az egészet átitatja a habos-babos töményen virágillatú hangulat. A férfiak jelentős része nem érzi otthonosan magát egy ilyen közegben.

A barber shop inkább egy retró vagy akár modern stílusban épült férfiklub szellemiségét idézi. A barber shop egy társasági tér, ahol új ismeretségek, akár barátságok köttetnek. Egy jó barber egyben egy jó pszihológus is, meghallgatja az örömödet, de akár a bánatodat is. A klasszikus barber shopban kizárólag férfi barberek vannak és kizárólag férfi vendégekkel foglalkoznak, de azt a legnagyobb alapossággal teszik. Mintha egy szakboltba mennél be.

Kinek ajánljuk a barber shopokat?

Alapjába véve bármelyik férfinak, aki szeretne magára adni és egy igényes helyre járni.295 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page